Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Bios

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης φέρνει το σαιξπηρικό love story στον 21o αιώνα.
Με μακρινές αναφορές στο εμβληματικό ζευγάρι του Σαίξπηρ ανεβαίνει το Σάββατο 8 Μαρτίου στο Μπαρ πάνω από το Bios η παράσταση «R.I.P Romeos Ioulietta Panta». Η ιστορία δύο νέων που συναντιούνται τυχαία σ’ ένα δημόσιο χώρο και ερωτεύονται, ενώ γύρω τους μαίνεται εμφύλια διαμάχη ανάμεσα στους ανθρώπους της πόλης, το πώς οδηγούνται σε ένα τραγικό τέλος, καθώς η μόνη ελπίδα που διαφαίνεται να έχουν βρίσκεται στον άλλο κόσμο.
Main_romeos_ioulietta_panta_2

Η Κατερίνα Λούρα και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης σε συνεργασία με τη Φρόσω Κορρού ανεβαίνουν στη σκηνή για να συναντήσουν ένα άλλο αρχετυπικό ζευγάρι, το Ρωμαίο και την Ιουλιέτα. Το πρωτότυπο κείμενο και η δραματουργία ανήκουν στον Δημήτρη Κουρούμπαλη που εξυφαίνει δύο ήρωες που δεν έχουν κανένα πάθος. Το πάθος γι’ αυτούς είναι ξένο, αρνητικό. Μπορούν να έχουν λογική, τετράγωνη μάλιστα, μπορούν να έχουν προτιμήσεις, μπορούν ακόμη και να φιληθούν, αλλά χωρίς πάθος.
Το δημιουργικό κομμάτι συνυπογράφουν οι Δημήτρης Κουρούμπαλης, Φρόσω Κορρού, Κατερίνα Λούρα, σε επιμέλεια κίνησης της Φρόσως Κορρού, μουσική των Lost Bodies, σκηνική επιμέλεια Άγγελου Μέντη, ενώ το ζευγάρι ερμηνεύουν η Κατερίνα Λούρα και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης
Info: Bios / Πειραιώς 84, 104 35 Αθήνα. Τ 210 3425335/ www.bios.gr / press@bios.gr. Παραστάσεις: Σάββατο με Τρίτη 21:15. Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ (ενιαίο).
www.tospirto.net/Σόνια  Μαγγίνα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...