Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ψάχνουν νέους θεατρίνους

Το Φεστιβάλ Νέων Θεατρίνων, μια προσπάθεια του Θεάτρου Τόπος Αλλού (Κεφαλληνίας 17 και  Κυκλάδων, Κυψέλη) που άρχισε το 2006 με στόχο να δοθεί βήμα σε θεατρικές ομάδες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά και τις παραστάσεις τους στο κοινό, διοργανώνεται για δέκατη χρονιά.

Για μια ακόμη φορά το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του συγκεκριμένου θεάτρου ενώ οι ημερομηνίες του από 15-30 Απριλίου. Το θέατρο καλεί όλες τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τηλεφωνήσουν και να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας στη συνέχεια τις προτάσεις τους ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ. 


 Το Φεστιβάλ Νέων Θεατρίνων, μια προσπάθεια του Θεάτρου Τόπος Αλλού (Κεφαλληνίας 17 και  Κυκλάδων, Κυψέλη) που άρχισε το 2006 με στόχο να δοθεί βήμα σε θεατρικές ομάδες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά και τις παραστάσεις τους στο κοινό, διοργανώνεται για δέκατη χρονιά.


«Το Φεστιβάλ Νέων θεατρίνων 2015 είναι μια συνάντηση, ένα σταυροδρόμι διαλόγου και ανταλλαγής, ζύμωσης νέων προτάσεων πάνω στη θεατρική πρακτική» αναφέρει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του κ. Νίκος Καμτσής. «Θα αποτελέσει αφορμή και περιβάλλον που θα προσελκύσει νέους ανθρώπους, θα ερεθίσει φαντασίες και ευαισθησίες και θα προσφέρει ένα γόνιμο πεδίο για εποικοδομητικό διάλογο πάνω στη θεατρική πρακτική.»

Το ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ θα διαθέσει όλο το μηχανισμό και τις υποδομές του, (τεχνικό εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και έμψυχο δυναμικό για γραμματεία και Δημόσιες Σχέσεις)  για να υλοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο οι προτάσεις/παραστάσεις των ομάδων.

Τα τηλέφωνα 210 8656004 - 8679535  είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου για αιτήσεις συμμετοχής. Προθεσμία υποβολής μέχρι Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015.


www.onlytheater.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...