Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Αγαπητή Ελένα» με την Αριέττα Μουτούση στο Επί Κολωνώ

Η Ελένη Σκότη θα σκηνοθετήσει την επόμενη σεζόν το έργο της Λιουντμίλα Ραζουμόβσκαγια.
Ήταν το 2001, όταν η Ελένη Σκότη και η ομάδα ΝΑΜΑ ανέβασαν την «Αγαπητή Ελένα» με την Αριέττα Μουτούση, στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ. Επρόκειτο για την πρώτη παράσταση του νεοσύστατου, τότε, θεάτρου. Δεκατρία χρόνια μετά, το έργο της Λιουντμίλα Ραζουμόβσκαγια επιστρέφει. Η σκηνοθέτης και η ομάδα της προγραμματίζουν να το παρουσιάσουν τον επόμενο χειμώνα, με την πρεμιέρα να τοποθετείται στα μέσα του φθινοπώρου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε και πάλι την Αριέττα Μουτούση.
Main_photo

Στη συνέχεια, όταν στα μέσα Ιανουαρίου του 2015, το «Αγαπητή Ελένα» ρίξει αυλαία, τη σκυτάλη θα πάρει το «Λεωφορείον ο πόθος» του Τενεσί Ουίλιαμς (όπως έχουμε ξαναγράψει), η δεύτερη παραγωγή της Σκότη και των ΝΑΜΑ για την ερχόμενη θεατρική σεζόν. 
Και μπορεί η στελέχωση του θιάσου να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο κάποιοι ρόλοι έχουν ήδη κλείσει. Την Μπλανς θα ερμηνεύσει – στην πρώτη της συνεργασία με τους Νάμα – η Μαρία Πρωτόπαππα, με Κοβάλσκι τον Δημήτρη Λάλο και στο ρόλο του Μιτς τον Γιάννη Τσορτέκη. Το θίασο ενισχύει η Αθηνά Αλεξοπούλου.
www.tospirto.net/Χριστίνα Φαραζή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...