Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Αναζητώντας «Νέα οράματα στο σύγχρονο ελληνικό θέατρο» Πολυήμερη εκδήλωση από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Πελοποννήσου

«Νέα Οράματα στο Σύγχρονο Ελληνικό Θέατρο» τιτλοφορείται η πολυήμερη καλλιτεχνική/θεατρολογική εκδήλωση που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Σε αυτό τον πρώτο κύκλο με θέμα «Σημαντικοί σκηνοθέτες - διαδραστικά εργαστήρια» καλεσμένοι είναι διακεκριμένοι σκηνοθέτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αναζητώντας «Νέα οράματα στο σύγχρονο ελληνικό θέατρο»
Αρχή των πολυήμερων εκδηλώσεων του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με τον Δημήτρη Λιγνάδη (PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ)

Τη Δευτέρα 31 Μαρτίου έχει την τιμητική του ο Δημήτρης Τάρλοου και στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό η κοσμήτωρ της Σχολής Καλών Τεχνών και πρόεδρος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών κυρία Άλκηστις Κοντογιάννη, ενώ την παρουσίαση θα κάνουν οι κυρίες Άννα Τσίχλη και Άση Δημητρολοπούλου, μέλη ΕΕΔΙΠ του τμήματος.

Σειρά την Τρίτη 1η Απριλίου έχει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Η παρουσίαση θα γίνει από τον επίκουρο καθηγητή του τμήματος κ. Γιάννη Λεοντάρη.

Την Τετάρτη 2 Απριλίου έπεται ο Γιάννης Μόσχος, την παρουσίαση του οποίου θα κάνει η επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος κυρία Αγγελική Σπυροπούλου.

Συνέχεια την Πέμπτη 3 Απριλίου με το Blitz Theatre Group και τους Γιώργο Βαλαή και Χρήστο Πασσαλή. Παρουσίαση από την επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος κυρία Μαρίνα Κοτζαμάνη.

Τελευταία εκδήλωση τη Δευτέρα 5 Μαΐου με τον Νίκο Καραθάνο, την παρουσίαση του οποίου θα κάνει η κυρία Άση Δημητρολοπούλου, ΕΕΔΙΠ του τμήματος.

Οι εκδηλώσεις, που είναι ανοικτές για το κοινό, θα γίνουν στα Κεντρικά Διδακτήρια (Βασ. Γεωργίου & Ηρακλέους, Ναύπλιο), αίθουσα «Λήδα Τασοπούλου» και ώρα 18.00. Υπεύθυνη της διοργάνωσης είναι η κυρία Άση Δημητρολοπούλου με τη συνεργασία της φοιτήτριας Ελένης Μιχαηλίδου.

www.tovima.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...