Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο Θύμιος Κούκιος και η Λήδα Ματσάγγου γίνονται… «Ένα»

Το πρώτο θεατρικό έργο της Ειρήνη Λουκάτου ανεβαίνει στο θέατρο Ροές.
«Ένα» δωμάτιο και «ένα» ζευγάρι ερωτευμένων είναι αρκετά για να ξεκινήσουν τα πάντα, ακόμα και έναν πόλεμο εσωτερικό, κεκλεισμένων των θυρών. Το συγκεκριμένο ζευγάρι, μάλιστα, το συνδέουν ακόμα περισσότερα πράγματα: ο έρωτας, αλλά και το κοινό πάθος για τη μουσική. 
Επαγγελματίες κλασσικής μουσικής και οι δύο, εκείνη γνωστή σολίστ πιάνου και εκείνος βιρτουόζος βιολονίστας, ενώ διανύουν περίπου το 40ό έτος της ηλικίας τους, μία μέρα έρχονται αντιμέτωποι με τον εαυτό τους και τη σχέση τους με τη μουσική. 

Μία συζήτηση-εξομολόγηση είναι ικανή να ταράξει την 20χρονη ειρηνική διαβίωσή τους και να κινητοποιήσει μια ανατροπή που θα ταράξει θεμελιακά τις ισορροπίες αυτού του φαινομενικά ταιριαστού και αγαπημένου ζευγαριού. 
Πρόκειται για το πρώτο μονόπρακτο που έγραψε η νέα δημιουργός Ειρήνη Λουκάτου, το οποίο κινείται μεταξύ πραγματικού και φαντασιακού, και φέρει τις δονήσεις όλων των ορμητικών συναισθημάτων με τα οποία καλούνται να παλέψουν δύο άνθρωποι, όταν έρχονται αντιμέτωποι με τον έρωτα και τους βαθύτερους φόβους τους.
Η παράσταση «Ένα» ανεβαίνει στο θέατρο «Ροές» σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου και το ζευγάρι ερμηνεύουν η Λήδα Ματσάγγου και ο Θύμιος Κούκιος.
Info: Από 4 Νοεμβρίου 2013
Θέατρο «Ροές», Ιάκχου 16, Γκάζι, 210 3474312, 6942 418629
Δευτέρα, Τρίτη 21.00
€12, 8
www.tospirto.net/Λ.Α.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...