Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας γιορτάζει τα γενέθλια του Σαίξπηρ

«Happy Birthday Mr. Shakespeare!... To Party or not to Party?» από 28 Αυγούστου στο Αίθριο του Παλιού Νοσοκομείου της πόλης.
Μετά το «Σατανερί» και το «Φιλοκτήτη», το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο της Πάτρας επανέρχεται στα τέλη Αυγούστου με μία ακόμη καλοκαιρινή παραγωγή. Με αφορμή την επέτειο 450 ετών από τη γέννηση του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, θα παρουσιάσει την παράσταση «Happy Birthday Mr. Shakespeare!... To Party or not to Party?», σε συνεργασία με την 6η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. 

Πρόκειται για ένα έργο για μικρούς και μεγάλους, τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Στρατής Πανούριος, ο οποίος αναλαμβάνει και πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στους Νίκο Γιαλελή, Λυδία Τζανουδάκη, Τηλέμαχο Τσώλη, Ανδριάνα Χαλκίδη και Νικόλα Αρίωνα Πανούριο. 
Παράλληλα, το ΔΗΠΕΘΕ θα διοργανώσει θεατρικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες με διδάσκοντες τους Γιούλη Δούβου, Τζωρτζίνα Κακουδάκη και Στρατή Πανούριο.
 Η παράσταση και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν από 28 έως 31 Αυγούστου και από 3 έως 7 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Παλιού Νοσοκομείου της Πάτρας αντί για το Φρούριο Ρίου, που είχε αρχικά ανακοινωθεί. 
Έναρξη παραστάσεων για όλες τις ημέρες στις 20.00.
www.tospirto.net/Χριστίνα Φαραζή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...