Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ο Δημήτρης Τάρλοου επαναλαμβάνει τη «Μεγάλη Χίμαιρα» στο θέατρο «Πορεία»

Το μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση επιστρέφει από 22 Νοεμβρίου.
Κατάφερε μέσα σε μία μόλις ημέρα να γίνει sold out και μάλιστα και για τις τέσσερις ημέρες παρουσίασης της. Ο λόγος για τη «Μεγάλη Χίμαιρα», το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Δημήτρη Τάρλοου στο Φεστιβάλ Αθηνών, που παρουσιάζεται μέχρι και 17 Ιουλίου στο Κτίριο Η της Πειραιώς 260. 
Όπως έγινε γνωστό, η παράσταση θα επαναληφθεί από 22 Νοεμβρίου στο θέατρο Πορεία, με τον ίδιο θίασο και την προπώληση των εισιτηρίων να ξεκινάει τον Οκτώβριο. 

Να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για το μυθιστόρημα του σπουδαίου συγγραφέα και παππού του Τάρλοου, Μ. Καραγάτση, σε διασκευή Στρατή Πασχάλη, που μελετάει ενδελεχώς τη δυνατότητα προσαρμογής των ξένων στην ελληνική πραγματικότητα, αλλά και την αμφιθυμία των Ελλήνων απέναντι στη Δύση. 
Πρωταγωνιστούν οι: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Νίκος Ψαρράς, Όμηρος Πουλάκης, Σοφία Σεϊρλή, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κατερίνα Αποστολοπούλου, Βασιλική Σταυροπούλου και Αλίκη Αλεξανδράκη.
Εκτός από τη σκηνοθεσία της παράστασης, ο Δημήτρης Τάρλοου αναλαμβάνει και πρωταγωνιστικό ρόλο, ερμηνεύοντας τον Καραγάτση. 
Τα σκηνικά και τα κοστούμια ανήκουν στην Ελένη Μανωλοπούλου, ενώ οι φωτισμοί στον Αλέκο Αναστασίου. Τη μουσική έχει συνθέσει η Κατερίνα Πολέμη. Την κίνηση έχει επιμεληθεί η Ζωή Χατζηαντωνίου, ενώ τη σκηνοθεσία του κινηματογραφικού μέρους ο Χρήστος Δήμας.
www.tospirto.net/Χριστίνα Φαραζή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...