Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Συνεργασία του ΚΘΒΕ με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων


Tο ΚΘΒΕ, αναζητώντας πάντα κώδικες επικοινωνίας με τους νέους ανθρώπους, συνεχίζει να παρέχει, στο πλαίσιο της τιμολογιακής του πολιτικής, ειδικές προσφορές που διευκολύνουν την επαφή τους με το θέατρο.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει ότι έχει υπογράψει συμφωνία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, με βάση την οποία προσφέρει στους κατόχους της «Ευρωπαϊκής κάρτας Νέων»  20% έκπτωση στα εισιτήρια όλων των θεατρικών του παραγωγών.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΘΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ


Η «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων» είναι ένα εργαλείο ψυχαγωγίας, επικοινωνίας και πληροφόρησης των νέων Ευρωπαίων πολιτών. Προωθείται στην Ελλάδα από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. Είναι μια μία εκπτωτική κάρτα που παρέχει σημαντικά προνόμια σε 5 εκατομμύρια νέους σε όλη την Ευρώπη.

Πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των νέων, καθώς:




διευκολύνει την καθημερινότητά τους, παρέχοντάς τους προσφορές και εκπτώσεις σε μεγάλο αριθμό προϊόντων και υπηρεσιών.
    


προωθεί την κινητικότητα, προσφέροντάς τους οφέλη σε μεταφορές, διαμονή και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

    


παρέχει πληροφορίες μέσω των πολλών διαύλων επικοινωνίας που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της - εθνικοί και περιφερειακοί ιστότοποι, περιοδικά, newsletter, εκπτωτικοί κατάλογοι, ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κα.



ενημερώνει τους νέους στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχουν ως καταναλωτές και ως αποδέκτες υπηρεσιών, καθώς και για τον τρόπο άσκησης αυτών. 



Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: αυστηρά μόνο για νέους!

Μπορούν να την αποκτήσουν όλοι οι νέοι, ηλικίας 13 - 30 ετών
    


Στοιχίζει 10 Ευρώ

    

Ισχύει για ένα χρόνο και μπορεί να ανανεώνεται κάθε χρόνο μέχρι την ηλικία των 30.

www.onlytheater.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...