Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

''Βιτριόλι'' για τον Δημήτρη Λάλο

Με μια γερή αντικατάσταση θα ταξιδέψει στην Αβινιόν το «Βιτριόλι» του Γιάννη Μαυριτσάκη!        
Ο Γιάννος Περλέγκας λόγω των ανειλημμένων του υποχρεώσεων στο Φεστιβάλ Αθηνών –θα πρωταγωνιστήσει στον «Ματωμένο γάμο» που ετοιμάζει για αυτό η Λένα Κιτσοπούλου-δεν θα μπορέσει να είναι στη δουλειά και έτσι το ρόλο του ανέλαβε ο ικανός Δημήτρης Λάλος! Όπως λένε έγκυρες πληροφορίες μας οι πρόβες με την προσθήκη του Λάλου ξεκινούν αύριο προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την εκπροσώπησή μας!
Δημήτρης Λάλος

Το «Βιτριόλι» θα παιχτεί στο 68ό Διεθνούς Φεστιβάλ της Αβινιόν από τις 7 έως τις 19 Ιουλίου σε σκηνοθεσία του Olivier Py με τους Χάρη Τζωρτζάκη, Μαρία Κεχαγιόγλου, Μηνά Χατζησάββα ,Νίκο Χατζόπουλο, Περικλή Μουστάκη, Κίτυ Παϊταζόγλου και με «νέο» στην διανομή τον Δημήτρη Λάλο!  
Τι πραγματεύεται η γερή παραγωγή του Εθνικού θεάτρου;
Ένα νεαρό αγόρι, που δεν μπορεί να συντονιστεί με τους συμβατικούς κανόνες ζωής, πορεύεται τον προσωπικό, μοναχικό του δρόμο. Η απόπειρα όσων τον περιβάλλουν να τον επαναφέρουν σε μια κανονικότητα αποδεικνύεται ατελέσφορη. Κάθε προσπάθεια κοινωνικής «εξυγίανσης» της συμπεριφοράς του, από τη μητέρα του, τη φίλη του, τον περίγυρό του, τον απομακρύνει όλο και περισσότερο από το κυρίαρχο μοντέλο ζωής. Το αγόρι έχει επιλέξει μια δική του πορεία, μια «υγιή» διαφορετικότητα, που μοιάζει να τον απελευθερώνει  την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι εγκλωβίζονται μέσα στην κενή καθημερινότητά τους. 
www.onlytheater.gr/Βασίλης Μπουζιώτης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...