Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Συμμαχία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και Belle Amie

Το ιστορικό στέκι κάνει προσφορές για το φιλοθεάμον κοινό.
Ένα έργο που έρχεται για να αναβαθμίσει μία περιοχή γίνεται η αφορμή και για άλλες προσπάθειες που προσθέτουν ποιότητα στις ζωές των πολιτών. Έτσι, το επιβλητικό κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά που επαναλειτουργεί πάλι έπειτα από δέκα χρόνια εργασιών για την αποκατάστασή του, δίνει την ευκαιρία στο Belle Amie να κάνει μια νέα πρόταση στους πειραιώτες. 

Το ιστορικό στέκι «που στις αρχές του περασμένου αιώνα έγραψε τη δική του ιστορία στις μέρες και τις νύχτες του Πειραιά γυρίζει σελίδα και ξαναγράφει καινούρια και αστραφτερή στην ιστορία του σήμερα» και προσφέρει μια σειρά από προνόμια:

• Preview από κάποιες παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στους χώρους του Bella Amie. Ενδεικτικά πραγματοποιήθηκε ένα απόσπασμα από την παράσταση “Στον Ίσκιο της Θυγατέρας” . Ακολούθως, η Φιλαρμονική Πειραιά την Κυριακή 13 Απριλίου στις 13:30 θα πραγματοποιήσει μια μικρή συναυλία στον προαύλιο χώρο του Belle Amie, ενώ ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με το πιάνο του και συνοδεία δύο τραγουδιστών θα χαρίσει την Κυριακή του Θωμά 27 Απριλίου αγαπημένα του τραγούδια δίνοντας μια γεύση από το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει λίγες μέρες μετά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
• Με την επίδειξη του εισιτηρίου για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα παρέχεται μετά την παράσταση έκπτωση 20% για φαγητό και 10% για ποτό στο Belle Amie.
• Τέλος θα δίνεται συμφωνημένος αριθμός δωρεάν προσκλήσεων για τις παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στους πελάτες του εστιατορίου - καφέ.
Αυτά για τώρα, γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες διευκολύνσεις. Μήπως ήρθε η ώρα να πάμε όλοι στο λιμάνι; Για θέαμα, φαγητό και γι΄ αυτή την αίσθηση φρεσκάδας και ελευθερίας που μας χαρίζει η θάλασσα…
www.tospirto.net
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...