Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Βιβλία από ένα ευρώ στο Θέατρο Άλφα

Υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με το 2ο Μπαζάρ Βιβλίου.
Το Θέατρο Άλφα υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με το 2ο Μπαζάρ βιβλίου, που έπειτα από την παρθενική του διοργάνωση, τον περασμένο Σεπτέμβριο, επαναλαμβάνεται αυτή η φορά με μεγαλύτερη διάρκεια και σαφώς πιο εμπλουτισμένο.

Βιβλία από το σπάνιο αρχείο του, λοιπόν, φιλοδοξεί να βγάλει στο φως για το θεατρόφιλο κοινό και όχι μόνο. Βιβλία που αποτελούν μοναδικά κομμάτια το καθένα. Λογοτεχνικά, ιστορικά, θεατρικά βιβλία, ποιητικές συλλογές, μελέτες, θεωρητικά κείμενα, παιδικά, αλλά και περιοδικά, θεατρικά προγράμματα, αφίσες κ.ά. είναι ένα μέρος μόνο από το υλικό που θα γνωρίσουν όσοι προσέλθουν στο 2ο Μπαζάρ Βιβλίου που διοργανώνεται από 13 έως 29 Δεκεμβρίου και σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ!

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο λειτουργεί η έκθεση εικαστικής φωτογραφίας «Προσμονή» του ζωγράφου Χρήστου Παλαμήδη, που παρατείνεται κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών για το κοινό.


Info: 13 έως 29 Δεκεμβρίου 2013. Θέατρο ΑΛΦΑ - «Χώρος Τέχνης & Πολιτισμού». Ώρες λειτουργίας: 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. & 17:00 – 21:00 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
www.tospirto.net
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...