Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

«Η Γειτονιά των Αγγέλων» πενήντα χρόνια μετά στο Εθνικό

Ανεβαίνει από 25 Οκτωβρίου σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου με πρωταγωνιστές τη Μαρίνα Ασλάνογλου και τον Νίκο Ψαρρά.
«Η γειτονιά των αγγέλων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου είναι η πρώτη καινούργια παραγωγή που θα φιλοξενηθεί φέτος στη Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη- Ρεξ του Εθνικού Θεάτρου. Πενήντα χρόνια μετά, το έργο επιστρέφει από 25 Οκτωβρίου. 
Main_slider

Στον ρόλο που σημάδεψε με την ερμηνεία της η Τζένη Καρέζη θα δούμε τη Μαρίνα Ασλάνογλου. Το ενδιαφέρον είναι πως η βραβευμένη με «Μελίνα Μερκούρη» ηθοποιός, έχει ήδη ερμηνεύσει άλλες δύο φορές ηρωίδες έργων του πατριάρχη του νεοελληνικού θεάτρου, τόσο στο «Ο δρόμος περνάει από μέσα» όσο και στο «Μεγάλο μας τσίρκο». Τον ρόλο που είχε υποδυθεί ο Νίκος Κούρκουλος επωμίζεται ο Νίκος Ψαρράς. 
Ο θίασος που πλαισιώνει τους δύο πρωταγωνιστές, αποτελείται από τους: Κατερίνα Γιαμαλή, Δημήτρη Δεγαΐτη, Αθηνά Δεληάδη, Βασίλη Ευταξόπουλο, Άντρη Θεοδότου, Ελισάβετ Ιγγλίζ, Ζαχαρία Καρούνη, Κωνσταντίνο Κωσταδάμ, Νικόλα Μακρή, Θοδωρή Μπουζικάκο, Χρήστο Νίνη, Ελένη Ουζουνίδου, Τάνια Παλαιολόγου, Κατερίνα Πατσιάνη, Θάλεια Προκοπίου, Ραφαέλα Κονίδη, Γιάννη Σοφολόγη, Γρηγόρη Σταμούλη, Χάρη Τζωρτζάκη, Ταξιάρχη Χάνο και Άννα Ψαρρά.
www.tospirto.net/Έλενα Γαλανοπούλου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...