Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Τριήμερο Σεμινάριο με θέμα «Τεχνικές Σκηνικής Μάχης» στις 21, 22 και 23 Νοεμβρίου

Οι εκπαιδευτές της σχολής North East Krav Maga σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή Krav Maga και επαγγελματία κασκαντέρ Σωτήρη Κρανιώτη (Κ.Ι.D Professional Stunt Team) και τον ηθοποιό Χάρη Τζωρτζάκη, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα «Τεχνικές Σκηνικής Μάχης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 21, 22 και 23 Νοεμβρίου από τις 11:00 ως τις 16:00, στη σχολή North East Krav Maga, στην οδό Αγ. Ιωάννου 65 στην Αγία Παρασκευή. 

Στην ύλη θα περιλαμβάνονται δυναμικές ασκήσεις, επιθετικά χτυπήματα, αντίδραση του σώματος και άμυνα, χορογραφίες μάχης και δυναμικά παιχνίδια άοπλης πάλης. Πτώσεις στο έδαφος και χορογραφίες πάλης. Αφοπλισμούς πιστολιού και τεχνικές VIP Protection.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η διδασκαλία της ρεαλιστικής -θεατρικά και κινηματογραφικά-απόδοσης βίαιων σκηνών σε συνδυασμό με την σωματική ακεραιότητα και ασφάλεια των εμπλεκόμενων ηθοποιών. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες ηθοποιούς και σπουδαστές θεατρικών σχολών.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν βεβαίωση για την παρακολούθηση της εκπαίδευσης. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6940229486 και 6975730320 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Σχολής northeastkm@yahoo.gr 

Προθεσμία υποβολής δηλώσεων: Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 

Κόστος 3ήμερου σεμιναρίου: 120 Ε 

https://www.facebook.com/northeastkm
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...