Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

«Παράνομη Οδήγηση» για τον Σταύρο Ζαλμά

Το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο της Πάολα Βόγκελ κάνει πρεμιέρα το Φεβρουάριο του 2015 στο ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Άσπας Καλλιάνη.
Συνεργάστηκαν το χειμώνα για το ανέβασμα ενός από τα ελάχιστα παιγμένα έργα του Άρθουρ Μίλερ στην Ελλάδα, «Το Τίμημα», και τώρα η Άσπα Καλλιάνη και ο Σταύρος Ζαλμάς ετοιμάζονται να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις του για το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. 
Main_assets_large_t_1661_54023121

Η νεαρή δημιουργός θα σκηνοθετήσει και πάλι το γνωστό ηθοποιό, αυτή τη φορά στην «Παράνομη Οδήγηση». Ένα έργο, σε μετάφραση Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, που θα ανέβει για πρώτη φορά στο ΚΘΒΕ και θα κάνει πρεμιέρα το Φεβρουάριο του 2015 στο νέο Υπερώο της ΕΜΣ.
Πρόκειται για το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο της Πάολα Βόγκελ, που περιγράφει την ερωτική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε μία ανήλικη, που ψάχνει να καλύψει το κενό του απόντα πατέρα της και του 40άρη αλκοολικού συζύγου της θείας της. Δύο άνθρωποι που νιώθουν πως δεν ανήκουν πουθενά, συναντιούνται ερωτικά μέσα σε μία δυσλειτουργική οικογένεια.
Σημειώνεται πως «Το Τίμημα» θα επαναληφθεί από Νοέμβριο στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», με πρωταγωνιστές και πάλι τους Σταύρο Ζαλμά και Χρήστο Σιμαρδάνη.

www.tospirto.net/Χριστίνα Φαραζή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...