Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Αλλαγές στο «Μου λες αλήθεια;» του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η κωμωδία του Φλοριάν Ζέλερ θα ανέβει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Κάππα.
Για δεύτερη χρονιά θα συνεχιστεί η μεγάλη επιτυχία του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Μου λες αλήθεια;». Με τον ίδιο σε ρόλο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, η κωμωδία του Φλοριάν Ζέλερ θα ανέβει στα τέλη Οκτωβρίου στο Θέατρο Κάππα με δύο, όμως, αλλαγές στο καστ. 
Main_spyros_papadopoylos

Το ρόλο που ερμήνευε η Ελισάβετ Μουτάφη θα αναλάβει η Βάνα Ραμπότα, ενώ σε εκείνο του Τάσου Γιαννόπουλου θα δούμε τον Τάκη Παπαματθαίου. Στο πλευρό τους, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου και ο Στέλιος Πέτσος. 
Η υπόθεση του έργου αφορά ένα διανοητικό παιχνίδι υψηλών συχνοτήτων με άξονα το ψέμα. Όλα ξεκινούν όταν  ο κεντρικός ήρωας συνάπτει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του κολλητού φίλου του. 
Τα σκηνικά της παράστασης έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Γαβαλάς, τα κοστούμια ο Μάκης Τσέλιος και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ. Τη μουσική υπογράφει ο Παναγιώτης Τσεβάς, ενώ τη μετάφραση η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.
Info: Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη - Πέμπτη στις 19:00, Παρασκευή στις 21:00, Σάββατο στις 18:00 και 21:00, Κυριακή στις 20:00. Τιμές εισιτηρίων: Τετάρτη και Πέμπτη Γενική Είσοδος 15 €, Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 10 €, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή Γενική Είσοδος 20 €, Φοιτητικό 15 €, Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 10 €.
Αξίζει να σημειωθεί πως θα συνεχιστεί και του χρόνου η φιλοξενία 30 ανέργων την ημέρα σε όλες τις παραστάσεις του έργου, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.
www.tospirto.net/Χριστίνα Φαραζή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...