Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Στο νοσοκομείο η 'Αννα Συνοδινού

Από το νοσοκομείο «Σωτηρία» δίνει εδώ και μέρες το δικός της αγώνα η σπουδαία ηθοποιός Άννα Συνοδινού.

Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» η 88χρονη ηθοποιός ανεβαίνει έναν Γολγοθά, καθώς εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Σωτηρία», δίχως να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ της εφημερίδας «δημοκρατία» η 88χρονη ηθοποιός ανεβαίνει έναν Γολγοθά, καθώς εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσκομείο «Σωτηρία», δίχως αν έχει επαφή με το περιβάλλον.



Τα λιγοστά άτομα που βρίσκονται στο πλευρό της υποστηρίζουν ότι, για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της υγείας της, απαιτούνται μεγάλα έξοδα, τα οποία δεν μπορούν να πληρωθούν με τη σύνταξή της.


Τονίζουν, παράλληλα ότι υπάρχει και ένα χρέος της στην εφορία, ύψους 11.000 ευρώ, το οποίο, αν δεν πληρωθεί άμεσα, κινδυνεύει να βγει στο σφυρί το σπίτι της στο Παγκράτι.

Την περασμένη Τετάρτη, η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί της χορήγησαν την κατάλληλη αγωγή, για να αντιμετωπίσουν τον υψηλό πυρετό, τη δύσπνοια, καθώς και άλλα χρόνια προβλήματα της υγείας της που την ταλαιπωρούν.

Σύμφωνα με το ζευγάρι που εδώ και 40 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της και την εξυπηρετεί στις δουλειές του σπιτιού της, την κ. Δώρα και τον κ. Χρήστο, «την προηγούμενη φορά που η ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο, άτομο από το περιβάλλον της επικοινώνησε με πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας για βοήθεια, αλλά εκείνος δεν απάντησε».


www.onlytheater.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...