Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΘΕΑΤΡΟ Clips Live teaser event

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να παρακολουθήσετε μέσα σε ένα βράδυ τα trailer των  περισσότερων θεατρικών παραγωγών που πρόκειται να ανέβουν μέσα στο επόμενο φθινόπωρο στην Αθήνα και μάλιστα ζωντανά;
Το Σεπτέμβριο, στο θέατρο Βρετάνια, έρχεται μια συνάντηση των επερχόμενων θεατρικών παραγωγών με το κοινό!
theatroclips_1

Η ΒrainCo έχει την ιδέα, αναλαμβάνει την οργάνωση, προωθεί το γεγονός και προσκαλεί ηθοποιούς/σκηνοθέτες/παραγωγούς να λάβουν μέρος σε μια εκδήλωση παρουσίασης του αθηναϊκού θεατρικού ρεπερτορίου της σεζόν, που στόχο έχει να εξάψει το ενδιαφέρον του κοινού και να αναδείξει την ποικιλομορφία των καλλιτεχνικών προθέσεων.
Μια βραδιά με live teasers των θεατρικών παραστάσεων, ως άλλα “προσεχώς”, όπου η κάθε ομάδα στήνει ένα ολιγόλεπτο δείγμα της επικείμενης παραγωγής της. Αυτό το δείγμα μπορεί να είναι μέρος μιας ήδη έτοιμης σκηνής του έργου, μια συρραφή των δυνατών της στιγμών, μια περίληψή της ή οτιδήποτε άλλο θεωρεί ότι θα κεντρίσει το κοινό.
H ΒrainCo ανυπομονεί να δεχτεί τις προτάσεις σας (λίγα λόγια για την παραγωγή, τους συντελεστές, το θέατρο που θα τη φιλοξενήσει και στοιχεία επικοινωνίας με τον αντιπρόσωπό της) στο email protasis@brainco.gr μέχρι τις 14 Ιουλίου 2014. Το κάλεσμα αφορά σε παραγωγές που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα μέχρι και τον Ιανουάριο του 2015 στην Αθήνα.
Ακόμη κι αν δεν είστε απολύτως σίγουροι για κάποια από τα στοιχεία της επικείμενης παραγωγής σας μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας άμεσα, γιατί ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος.
 Learn how our brain works for you
Facebook page: BrainCo S.A.
www.theatromania.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...