Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Η Παπακωνσταντίνου γίνεται Γηραιά Κυρία

Από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της αλλά και από τις ισχυρότερες μονάδες του θεάτρου μας η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ετοιμάζεται για ένα από  το πιο δυνατά  θεατρικά «στοιχήματα»  που έχει βάλει στην γόνιμη καριέρα της.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας τον ερχόμενο χειμώνα πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο εξαιρετικό έργο του Φρήντριχ Ντύρρενματ «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας», κρατώντας τον σπουδαίο ρόλο της Κλαιρ Ζαχανασσιάν, που έχει «σφραγίσει» με  την ερμηνεία της η μέγιστη Κατίνα Παξινού.
Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Τη σκηνοθεσία του έργου θα αναλάβει ο Αλέξανδρος Κοέν που κερδίζει χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερο γόνιμο έδαφος στον χώρο-υπήρξε  μάλιστα  και  αγαπημένος της μαθητής στην δραματική σχολή και πλέον τους συνδέει μια ισχυρή φιλία!-.
Πλάι στην Παπακωνσταντίνου, στη φιλόδοξη δουλειά που θα ανέβει από τον Γενάρη  σε  κεντρική   αθηναϊκή αίθουσα, θα δούμε την Αιμιλία Υψηλάντη, τη Τζούλη Σούμα, τη Νεκταρία Γιαννουδάκη κ.α. ενώ γίνονται και συζητήσεις για το ποιος ηθοποιός θα «ντυθεί» τον Άλφρεντ Ιλ.
Τα σκηνικά της παράστασης  θα υπογράψει η Χριστίνα Κωστέα και τους φωτισμούς η Κατερίνα Μαραγκουδάκη.
Τον καιρό αυτό η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι στην Θεσσαλονίκη για τις εκεί παραστάσεις του μιούζικαλ «Άννυ» που εντυπωσίασε και χάρη στο οποίο πέτυχε…double score αφού «κέντησε» και στο «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» που απολαύσαμε για δεύτερη χρονιά στο «Πόλη».
www.onlytheater.gr/Βασίλης Μπουζιώτης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...