Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Ζέβρα Πυτζάμα» προσεχώς στο Badminton

Μια παράσταση για παιδιά από τη Μαριανίνα Κριεζή και την Άννα Παναγιωτοπούλου.
Στον Παιδότοπο των Άστρων συμβαίνουν πράγματα μαγικά, πράγματα που ξεπερνάνε κάθε φαντασία και που μας ξεσηκώνουν, μας παρασύρουν σε έναν κόσμο όπου τα όνειρα ζωντανεύουν. Στον Παιδότοπο των Άστρων τα πεφταστέρια πέφτοντας γίνονται παιδιά. Παιδιά χαρούμενα που παίζουν και τραγουδάνε τη ζωή. Και που ξετυλίγουν μπροστά στα μάτια μας ένα οικολογικό-μουσικό παραμύθι που μας γυρίζει στην εποχή της αθωότητας, τότε που νομίζαμε ότι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Ή μήπως μπορούμε; 

Το σίγουρο είναι ότι από έναν κόσμο που δεν μας αρέσει μπορούμε εύκολα να δραπετεύσουμε με τη δύναμη της φαντασίας μας. Αυτό μας λέει η «Ζέβρα Πυτζάμα» η παράσταση για παιδιά και για μεγάλα παιδιά που ενώνει ξανά (μετά την περίφημη «Λιλιπούπολη») τη Μαριανίνα Κριεζή και την Αννα Παναγιωτοπούλου.
Η πρώτη υπογράφει το κείμενο και τους στίχους, η δεύτερη τη σκηνοθεσία μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό. Μουσική: Διονύσης Τσακνής, σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς – Γιάννης Μουρίκης, κοστούμια: Αναστασία Αρσένη. 
Πρωταγωνιστούν οι: Αντώνης Λουδάρος, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Σπύρος Παππάς, Αντιγόνη Ψυχράμη, Κωνσταντίνος Φάμης, Βανέσα Αδαμοπούλου κ.ά.
Info: Η παράσταση «Ζέβρα Πυτζάμα» θα φιλοξενηθεί στο Badminton από 25 Ιανουαρίου. Θα παίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, με τα εισιτήρια να κοστίζουν από 10 ως 15 ευρώ.
www.tospirto.net
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...