Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Μιούζικαλ made in Greece με Μαρινέλλα και Βέμπο

Δύο θρυλικές γυναικείες προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού στη σκηνή του Badminton.
Ένα φιλόδοξο μιούζικαλ made in Greece με δύο ελληνίδες που έχουν στιγματίσει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού τόσο με τη φωνή όσο και την προσωπικότητά τους, αποτελεί «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο» που θα κάνει πρεμιέρα με το νέο χρόνο. 
Η παράσταση ζωντανεύει μια ολόκληρη εποχή, εκείνη στην οποία έζησε και μεγαλούργησε η γνωστή τραγουδίστρια και θεατρίνα Σοφία Βέμπο, όπου και βλέπουμε να παρελαύνει όλη η νεότερη ιστορία της Ελλάδας και να συναντά τη μυθιστορηματική ζωή της Βέμπο. 

Η Μαρινέλλα από τη μεριά της, υποδέχεται το παρελθόν και μέσα από το σήμερα ξαναδίνει φωνή στον κόσμο της «τραγουδίστριας της νίκης», όπως έμεινε γνωστή η Βέμπο στην ιστορία. Πρόκειται για ένα μιούζικαλ σε κείμενο και σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και σε χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, που έχει στόχο να διασώσει και να αναδείξει μία προσωπικότητα-εθνικό θησαυρό. Δίπλα στη γνωστή ελληνίδα τραγουδίστρια, ένας θίασος από 50 ηθοποιούς και τραγουδιστές την πλαισιώνουν, με τον Χρήστο Στέργιογλου και τον Αντώνη Λουδάρο ανάμεσά τους. 
Η παράσταση είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα 15 Ιανουαρίου στο θέατρο Badminton. Συμμετέχουν επίσης: Χριστίνα Αλεξανιάν, Μιχάλης Μαρίνος Τζένη Μπότση, Αγορίτσα Οικονόμου, Χρήστος Πλαϊνης, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Τάσος Κωστής, Νεφέλη Ορφανού.
Info: Από 15 Ιανουαρίου 2014. «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο». Θέατρο Badminton. Πεμ, Παρ, Σαβ στις 20:00 – Τετ, Κυρ στις 19:00. Α’ ζώνη: 45 ευρώ / Β’ ζώνη: 35 ευρώ / Γ’ ζώνη: 30 ευρώ / Δ’ ζώνη: 25 ευρώ / Ε’ ζώνη: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό).
www.tospirto.net/Λενιώ Αλεξίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...