Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Μας λέει αλήθεια ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Ανεβάζει στο θέατρο Κάππα τη γαλλική κωμωδία του Florian Zeller που μιλά για το… ψέμα.
Όταν έχεις μία παράνομη ερωτική σχέση και μάλιστα με τη γυναίκα του καλύτερου φίλου σου, το ψέμα είναι αναπόφευκτο. Ο «ένοχος» απιστίας και απάτης προς τον φίλο του με μαθηματική ακρίβεια θα υποπέσει σε όλα τα είδη ψέματος προκειμένου να κρύψει για όσο καιρό μπορεί την επαίσχυντη πράξη του: σε έξυπνα ψέματα, σε χαζά, σε ψέματα αστεία, ευρηματικά, σε ψέματα αχρείαστα, αλλά και σε κάθε είδους αναλήθεια μπορεί να σκαρφιστεί ο ανθρώπινος νους. 

Όμως η πραγματικότητα δεν μπορεί να μείνει φιμωμένη για πάντα, και όταν έρθει η ώρα να κάνει τις αποκαλύψεις της, με τη δύναμη ενός αδυσώπητου τυφώνα θα αναποδογυρίσει τις ζωές των εμπλεκόμενων. 
Πρόκειται για την υπόθεση του έργου του γάλλου συγγραφέα Florian Zeller «Μου λες αλήθεια;», το οποίο ανεβαίνει για πρώτη φορά στο ελληνικό θέατρο σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου. 
Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 στο Θέατρο Κάππα και στο έργο συμπρωταγωνιστούν οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Ελισάβετ Μουτάφη, Τάσος Γιαννόπουλος και Νικολέτα Κοτσαηλίδου. 
Τα σκηνικά της παράστασης υπογράφει ο Γιώργος Γαβαλάς και τα κοστούμια ο Μάκης Τσέλιος.
Info: Θέατρο Κάππα, Κυψέλης 2, Κυψέλη, 210 8827000 – 210 7707227
www.tospirto.net/Λενιώ Αλεξίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...