Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Αντίνοος Αλμπάνης, Βίκυ Παπαδοπούλου και Γιάννης Σαρακατσάνης στο Θέατρο Ιλίσια

Πρωταγωνιστούν στο «Breakheart», μια κωμική παράσταση για τον έρωτα και τους χωρισμούς στον 21ο αιώνα…
Βρισκόμαστε στη Γη του 21ου αιώνα. Ο άνθρωπος έχει κατακτήσει κάθε γωνιά του πλανήτη, θριαμβεύει τακτικά στην επιστήμη και την τεχνολογία, ταξιδεύει με ευκολία από άκρη έως άκρη του γαλαξία και όμως, ακόμα πληγώνεται και αναρωτιέται με ραγισμένη καρδιά κάθε φορά που μένει μόνος, γιατί χώρισε...

 Ένα ταξίδι στα δυσβάσταχτα μονοπάτια των τελειωμένων σχέσεων, των σπαραξικάρδιων χωρισμών και των ερωτικών επαφών χωρίς αίσιο τέλος, μάς πάει το «Breakheart», μία κωμική, διαδραστική παράσταση που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Σαρακατσάνη της ομάδας AbOvo. 
Το έργο είναι ανοιχτό σε αλλαγές και βρίσκεται σε δημιουργική διαδικασία εξέλιξης στις πρόβες των ηθοποιών. Οπότε πιθανόν το τελικό αποτέλεσμα να είναι εμπλουτισμένο και με ιστορίες των Αντίνοου Αλμπάνη, Βίκυς Παπαδοπούλου και… Γιάννη Σαρακατσάνη. 
Η παράσταση «Breakheart» -το οποίο θυμίζει το «Braveheart» σε αναγραμματισμό- θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 στο Ιλίσια – Βολανάκης από αρχές Νοεμβρίου.

Info: Από 4 Νοεμβρίου 2013. Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00. Εισιτήρια: 14 €. Ιλίσια – Βολανάκης, Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια, 2107223010.

www.tospirto.net/ Λενιώ Αλεξίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...