Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Με δύο μιούζικαλ «χτυπά» η Άννα Παναγιωτοπούλου το χειμώνα

Αντικαθιστά τη Μαρινέλα στο «Chicago» και πρωταγωνιστεί στο «Annie» μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Σε δύο διαφορετικά μιούζικαλ ετοιμάζεται να εμφανιστεί την προσεχή σεζόν η Άννα Παναγιωτοπούλου. Μπορεί η δημοφιλής ηθοποιός όλο το καλοκαίρι να πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Ω τι κόσμος γιαγιά» σε σκηνοθεσία Θάλειας Ματίκα στην προσφάτως ανακαινισμένη ταράτσα του θεάτρου «Λαμπέτη», ωστόσο και ο χειμώνας μοιάζει να είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. 
Main_anna_panagiotopoulou_600_375_-632926220

Θα πρωταγωνιστήσει στην «Τρελή του Σαγιώ» του Ζαν Ζιρωντού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Νωρίτερα όμως θα έχει παίξει ήδη σε δύο μιούζικαλ. 
Το ένα αφορά την αντικατάσταση της Μαρινέλας στο «Chicago» που επαναλαμβάνεται σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο θέατρο «Παλλάς» από 12 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα κρατά τον ρόλο της Μάμα Μόρτον πλάι στην υπόλοιπη διανομή που παραμένει ίδια (Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Αντώνης Λουδάρος). 
Ενώ, από τον Νοέμβριο θα μοιραστεί τη σκηνή του «Θεάτρου» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (στην πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο) με ακόμη ένα αγαπημένο μιούζικαλ, την «Annie» σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλλου.
www.tospirto.net Ελ. Γ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...