Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

''ΟΔΟΣ'' ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ



Αυτά που δεν ξέρουμε θα είναι πάντα πιο πολλά.

Σε μια εποχή που οι αξίες και τα δεδομένα μας αμφισβητούνται και κινδυνεύουν, η μόνη διέξοδος για να αμυνθούμε και να επιβιώσουμε είναι η επιστροφή μας στην ουσία των πραγμάτων. Είναι η επιμονή μας στο να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε, να εξελισσόμαστε και να δημιουργούμε πολιτισμό μέσα από τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών.
Η Πέμη Ζούνη στο Θέατρο, η Κατερίνα Μαραγκουδάκη στον Κινηματογράφο, η Φρόσω Κορρού στον Χορό και η Ρούλα Νικολάου στην Παραγωγή ενώνουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία ενός κύκλου σπουδών εξέλιξης, με τη μορφή των σεμιναρίων, στον χώρο της σκηνής και της οθόνης.
Κοινός τους τόπος η πολυετής εμπειρία στην καλλιτεχνική εκπαίδευση, η αισθητική οπτική και ο σεβασμός για τον χώρο της τέχνης .
Στόχος Μαθημάτων
Επειδή από την σχολή ως την επαγγελματική ενασχόληση η απόσταση είναι μεγάλη,τά σεμινάρια θα συμπληρώνουν τις βασικές γνώσεις των ενδιαφερομένων και θα υποστηρίζουν την αντιμετώπιση των επαγγελματικών προκλήσεών τους στο χώρο του θεάτρου, του σινεμά και της τηλεόρασης.



Οι σπουδές αυτές, που αφορούν κατά βάση νέους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων γύρω από το αντικείμενο και αναπτύσσονται σε τρεις κύκλους μαθημάτων, διάρκειας τριών μηνών ο καθένας ( Δυνατότητα επιλογής μεμονωμένων μαθημάτων )

Τμήματα

ΗΘΟΠΟΙΩΝ / ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ / ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΩΝ / ΓΡΑΦΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ & ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ –ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ & ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ / ΕΡΑΣΙ-ΤΕΧΝΩΝ / ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ

Τα μαθήματα που καταρτίζουν το πρόγραμμα δείχνουν καθαρά τον προβληματισμό, αλλά και τον στόχο της ΟΔΟΥ
ΧΩΡΟΣ: Θέατρο OLVIO , Φαλαισίας 7 , Γκάζι ( Πλησίον στάσης Μετρό Κεραμεικός )
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210-8229440 / κιν: 6938033082/www.odos11.gr
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 22 Οκτωβρίου
η ΟΔΟΣ άνοιξε…
www.odos11.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...