Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

“Η 8η ΗΜΕΡΑ”. Η παράσταση φιλοξενεί και φιλοξενείται...

“Υπάρχει έξοδος / ένας άγνωστος που χτυπά την πόρτα σου.” Αυτό το δίστιχο του ποιητή János Pilinszky, είναι ο λόγος που η παράσταση “ Η 8η ΗΜΕΡΑ” θα παιχτεί και θα περιπλανηθεί αποκλειστικά σε σπίτια. Η παράσταση δεν αποτελεί ένα ακόμα “θέατρο κατ οίκον”. Έχει συγκεκριμένο λόγο και ανάγκη να φιλοξενηθεί στον προσωπικό χώρο του καθενός. 


Ο θεατής λοιπόν θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει μία παράσταση, αλλά και να φιλοξενηθεί. Θα μπορέσει δηλαδή να προσκαλέσει την παράσταση στο σαλόνι του σπιτιού του ή να φιλοξενηθεί ως άγνωστος θεατής στο σαλόνι κάποιου άλλου σπιτιού. 

Προϋπόθεση για την φιλοξενία της παράστασης είναι το εκάστοτε σπίτι να δέχεται και άγνωστους θεατές. Για παράδειγμα, ένα σαλόνι που χωράει δέκα θεατές, οι έξι θα είναι οι καλεσμένοι του οικοδεσπότη και οι τέσσερις θα είναι οι άγνωστοι.


Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα των παραστάσεων, όπως και για την περιοχή που θα παίζεται η παράσταση από την σελίδα στο facebook H 8η ΗΜΕΡΑ / Ηλίας Κουνέλας-Παναγιώτης Καμμένος και το διαδικτυακό ημερολόγιο που έχει αναρτηθεί.


Απόδοση – Σκηνοθεσία : Ηλίας Κουνέλας
Βοηθός σκηνοθέτη : Άννα – Μαρία Πασχάλη
Εικονογραφία : Άντα Μπαραχάνου
Φωτογραφίες : Μιχάλης Ραφαήλ
Ηθοποιοί : Παναγιώτης Καμμένος, Ηλίας Κουνέλας

Πληροφορίες / κρατήσεις : 6955560403 & 6936170193

Διάρκεια: 80'

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προαιρετική συνεισφορά στο τέλος της παράστασης.

www.facebook.com/H8hHMERA/timeline
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...