Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Εισαγωγικές και κατατακτήριες εξετάσεις Ανώτερης Ιδιωτικής Σχολής Δραματικής Τέχνης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας

Για το σπουδαστικό έτος 2014-2015.

Η Δραματική Σχολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, είναι τριετούς φοίτησης και διαθέτει προπαρασκευαστικό τμήμα το οποίο, σύμφωνα με το παιδαγωγικό μας σκεπτικό, είναι μια απαραίτητη διαδικασία για την σωστή ένταξη του ενδιαφερόμενου σπουδαστή, στο Πρόγραμμα Σπουδών της Σχολής και στον εντατικό ρυθμό του.

ImageΟ Σύλλογος των καθηγητών μπορεί να αποφασίσει την κατευθείαν τριετή φοίτηση, με κριτήριο τις Εισαγωγικές Εξετάσεις του ΥΠ.ΠΟ. (Τμήμα εκπ/σης θεάτρου και χορού) των υποψηφίων σπουδαστών των Ανωτέρων Σχολών Δραματικής Τέχνης (Τμ. Υποκριτικής) του σχολικού έτους 2014-2015, σε συνδυασμό με  το επίπεδο των εκφραστικών μέσων και της πνευματικής ωριμότητας του ενδιαφερόμενου.   

Οι εισαγωγικές και κατατακτήριες εξετάσεις για το προπαρασκευαστικό και το πρώτο έτος της Σχολής θα γίνουν στο κτίριο της Σχολής ( Εκπαιδευτικός Χώρος Μπάρι –Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα ) και θα ολοκληρωθούν σε δύο κύκλους: Πρώτος κύκλος: 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι Θα εξεταστούν ανά ομάδες μ’ έναν μονόλογο της επιλογής τους -απ’ όλο το φάσμα του θεατρικού ρεπερτορίου- ένα τραγούδι και ένα ανέκδοτο. Δεύτερος κύκλος: Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014. Θα κληθούν οι επιτυχόντες του πρώτου κύκλου σ’ ένα ολοήμερο workshop με κέντρο βάρους τις σωματικές και φωνητικές τους δυνατότητες. Η εξέταση θα ολοκληρωθεί την ίδια μέρα με προσωπική συνέντευξη του εξεταζόμενου από την Ελένη Μποζά, διευθύντρια της Σχολής.   

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην γραμματεία της σχολής από 26 Αυγούστου έως και 24 Σεπτεμβρίου έχοντας συμπληρωμένη  την φόρμα της αίτησης  και τα κάτωθι δικαιολογητικά.: 1. Απολυτήριο Λυκείου (επικυρωμένη φωτοτυπία) 2. Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας 3. Δύο μικρές έγχρωμες φωτογραφίες.   

Για όσους δεν είναι εφικτό να παραδώσουν την αίτηση αυτοπροσώπως, θα έχουν τη δυνατότητα να την στείλουν ηλεκτρονικά, και να την προσκομίσουν την ημέρα των εξετάσεων με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Επισημαίνεται πως το ανώτατο όριο ηλικίας είναι τα 28 έτη.   Η συμμετοχή στις εξετάσεις δεν απαιτεί εξέταστρα. Την φόρμα της αίτησης θα βρείτε στο: http://www.dipethepatras.gr 

 www.lifo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...