Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

2o Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου

Η πολυδραστική ομάδα τέχνης Fabrica Athens προσκαλεί θεατρικές ομάδες και ανεξάρτητους δημιουργούς να δηλώσουν συμμετοχή στο 2ο Handmade and Recycled Theater Festival που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2014 στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα (Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος).

Μετά την επιτυχημένη προσπάθεια ανάδειξης, προώθησης και καλλιτεχνικής δημιουργίας ανεξάρτητων παραγωγών του πρώτου φεστιβάλ(Οκτώβριος 2013) ακολουθεί η δεύτερη εκδοχή μιας μεγαλύτερης καλλιτεχνικής συσπείρωσης όπου στόχο έχει να προβάλει παραστάσεις και συμμετοχές οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από την ιδιότητα του χειροποίητου και ανακυκλώσιμου.



Σε μια εποχή όπου, λόγω συνθηκών και αναγκών, ο καλλιτέχνης καλείται να πειραματιστεί όσο ποτέ άλλοτε με ζητήματα πέραν της παραστατικής του δράσης και να φωτίσει ιδιότητες που στο παρελθόν δε θα τις αναλάμβανε, καλούμε νέες ομάδες και δημιουργούς να αναδείξουν τη δουλειά τους και να έρθουν σε επαφή με άλλους καλλιτέχνες που έχουν κοινό τρόπο σκέψης, αντίληψης και δημιουργίας.


Το 2ndhandmade and recycled theater festival θα πραγματοποιηθεί στον ανανεωμένο Τεχνοχώρο Φάμπρικα και πλέον το πεδίο δράσης των καλλιτεχνών θα ανοίξει. Η πρόταση είναι ανοιχτή σε παραστάσεις από τον χώρο του θεάτρου και του χορού, της performance, τηςεγκατάστασης, των εικαστικών και της φωτογραφίας, του videoart, του ντοκυμαντέρ και των ταινιών μικρού μήκους, του τσίρκο, του παιδικού θεάτρου αλλά και του κουκλοθεάτρου. 

Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές και για σεμινάρια και θα γίνονται αποδεκτές στην διεύθυνση: be.with.fabricart@gmail.com μέχρι τις 10 Αυγούστου του 2014.



Στο φεστιβάλ θα υπάρξει όπως και πέρυσι βραβείο επιτροπής, η οποία θα επιλέξει μια ομάδα για να παίξει 8 παραστάσεις στο θέατρο Fabrica Athens, και βραβείο κοινού, το οποίο θα επιλέξει μια ομάδα για να παίξει 4 παραστάσεις στο ίδιο θέατρο.

Είσοδος ανά παράσταση: 5 ευρώ

info: www.fabricaathens.gr – 69.84.35.26.64

Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Άρης Ασπρούλης – arisas84@yahoo.gr / 69.34.58.16.24

♦ Για να κατεβάσετε τη φόρμα συμμετοχής, πατήστε εδώ: Φόρμα_Συμμετοχής_2ndH&R.Festival

♦ Σελίδα του 2nd Handmade and Recycled Theater Festival στο facebook: http://on.fb.me/U6DaYc

www.fabricaathens.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...