Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η Αμαλία Μουτούση στο νέο έργο του Γιάννη Μαυριτσάκη-Πρώτες φωτογραφίες

Ο Θάνος Παπακωνσταντίνου και η Helter Skelter Company παρουσιάζουν τη «Μετατόπιση προς το ερυθρό» στο Φεστιβάλ Αθηνών.
Ένας θηριοδαμαστής στη σκηνή ενός τσίρκου, ανάμεσα σε παράξενα ζώα και ακροβάτες, μιλάει για την έλευση ενός καινούριου είδους, εκθαμβωτικού και καταστροφικού, που μεγαλώνει μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Αφηγείται τον κύκλο μιας παρασίτωσης από τη μόλυνση και την επώαση μέχρι την εκκόλαψη και την τελική απελευθέρωση του παράσιτου. 

Αυτό είναι το νέο έργο του Γιάννη Μαυριτσάκη με τίτλο «Μετατόπιση προς το ερυθρό», που θα παρουσιαστεί από τη Helter Skelter Company 6 και 7 Ιουλίου στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. 
Πρωταγωνιστεί η Αμαλία Μουτούση, έχοντας στο πλευρό της τους: Αλεξία Καλτσίκη, Αντώνη Μυριαγκό, Μάριο Παναγιώτου, Κατερίνα Σπυροπούλου, Αμαλία Κοσμά και Νάντη Γώγουλου. Στην παράσταση συμμετέχει επίσης ο Θάνος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία –την πρώτη του για το φεστιβάλ- καθώς και τη δημιουργία του σκηνικού χώρου.
Τα σκηνικά και τα κοστούμια ανήκουν στη Νίκη Ψυχογιού, ενώ οι φωτισμοί στη Χριστίνα Θανάσουλα. Την κίνηση έχει επιμεληθεί η Χαρά Κότσαλη, τη γλυπτική κατασκευή η Κατερίνα Ανδρέου, τη σύνθεση των ήχων ο Αντώνης Μόρας και τον ηχητικό σχεδιασμό ο Δημήτρης Καμαρωτός.
Info: 6 & 7 Ιουλίου στις 21:00. Πειραιώς 260, Κτίριο Η. Τιμές εισιτηρίων: Γενικό 20€, Φοιτητικό 10€, Μειωμένο: 15€, Άνεργοι – ΆμεΑ: 5€. Έναρξη προπώλησης: 16 Ιουνίου.
www.tospirto.net/Χριστίνα Φαραζή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...