Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

«Το Ημέρωμα της Στρίγγλας» με Κατερίνα Λέχου και Τάσο Ιορδανίδη - Οι πρώτες φωτογραφίες

Το έργο του Σαίξπηρ ανεβαίνει από 18 Ιουνίου στον «Ελληνικό Κόσμο» σε σκηνοθεσία Φωτεινής Μπαξεβάνη.
Η «στρίγγλα» Κατερίνα φτάνει στα όρια του «δαιμονισμού» και τρομοκρατεί μια ολόκληρη πόλη της Ιταλίας με τις παραξενιές της. Όταν ο γοητευτικός και ατρόμητος Πετρούκιος την παντρευτεί, εφαρμόζει τις δικές του εκκεντρικές μεθόδους, προκειμένου να τη μεταμορφώσει από στρίγγλα σε αρνάκι. 



Η Κατερίνα Λέχου και ο Τάσος Ιορδανίδης ζωντανεύουν την αιώνια μάχη μεταξύ γυναικών και ανδρών, μέσα από «Το Ημέρωμα της Στρίγγλας». Το έργο του Σαίξπηρ, σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Φωτεινής Μπαξεβάνη, ανεβαίνει από 18 Ιουνίου στο αίθριο θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν, επίσης: Σοφία Φαραζή, Αντίνοος Αλμπάνης, Άγγελος Μπούρας, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Δημήτρης Διακοσάββας, Τερέζα Γριμάνη και Θοδωρής Κατσαφάδος. Τη μουσική έχει συνθέσει ο Θάνος Μικρούτσικος, ενώ τους στίχους των τραγουδιών έγραψε ο Οδυσσέας Ιωάννου.
Info: από 18 Ιουνίου. Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»: Πειραιώς 254, Ταύρος, Αθήνα, 212-2540300. Παραστάσεις: Τετάρτη έως Κυριακή στις 21:00. Εισιτήρια: €18, €12 (φοιτητικό, ανέργων), €10 (ομαδικά, άνω των 20 ατόμων)
www.tospirto.net/Χριστίνα Φαραζή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...