Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Μια «Μικρή οικογενειακή επιχείρηση» κάνει στάση στο Μέγαρο

Η μαύρη κωμωδία του Alan Ayckbourn από το Olivier Theatre.
Ένας άνθρωπος με αρχές και ιδεώδη έρχεται σε επαφή με τον διεφθαρμένο κόσμο γύρω του. Θα καταφέρει να παραμείνει «αμόλυντος» από την επιχειρηματική απληστία που βλέπει να ξεχειλίζει γύρω του ή θα γίνει ένας από αυτούς; Με μπόλικο χιούμορ αλλά και καυστική ματιά, η μαύρη κωμωδία «Μικρή οικογενειακή επιχείρηση» επιστρέφει στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας, πρώτη φορά μετά το 1987, που έκανε πρεμιέρα στο Olivier Theatre. 

Πνευματικό παιδί του θεατρικού συγγραφέα και βραβευμένου με Olivier, Alan Ayckbourn, έκανε πετυχημένη πορεία τόσο στο Εθνικό της Αγγλίας όσο και στο Broadway, και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την παράσταση αυτή σε μία μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από το Olivier Theatre στο Μέγαρο Μουσικής. Η παράσταση θα παιχτεί 20 Ιουνίου με αγγλικούς υπότιτλους σε σκηνοθεσία Adam Penford με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Nigel Lindsay και Debra Gillett.
Στην παράσταση συμμετέχουν επίσης οι: Mike Aherne, Rosie Armstrong, Neal Barry, Stephen Beckett, Tony Boncza, Addy Cassidy, Matthew Cottle, Nicholas Delvallé, Gawn Grainger, Amanda Hadingue, Matthew Lloyd Davies, Rebecca McKinnis, Amy Marston, Gerard Monaco, Jan Shepherd, Alice Sykes, Samuel Taylor και Niky Wardley.

Info
20 Ιουνίου 2014 
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα 
Τηλ.: 2107282333 
Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη. Γενική είσοδος: €14, Φοιτητικά: €7. Ώρα: 21:00

www.tospirto.net/Λενιώ Αλεξίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...