Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Παπανδρέου-Παναγιωτάκης παίρνουν πλέον το τιμόνι

Η «σιδηρά κυρία» των θεατρικών πραγμάτων Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου αποφάσισε να ρίξει την αυλαία στην ενασχόλησή της με αυτά και να ασχοληθεί πλέον αποκλειστικά με την άλλη της ιδιότητα, αυτή της ισχυρής δικηγόρου.        
Το «τοπίο» αλλάζει άρδην πια, αφού τα θέατρα που είχε στα χέρια της, περνάνε ολοκληρωτικά στην Τράπεζα Πειραιώς και αποκτούν νέους διαχειριστές. 
Τάσος Παπανδρέου, Διονύσης Παναγιωτάκης

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες  τα  θέατρα Λαμπέτη, Κιβωτός, Χορν,Αποθήκη,Πειραιώς 131 και Εμπορικόν, τα αναλαμβάνει ο θεατρικός επιχειρηματίας Τάσος Παπανδρέου που υπήρξε από τους σημαντικότερους του είδους και απουσίαζε για αρκετά χρόνια,για να επιστρέψει με τις  «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» στο θέατρο «Πειραιώς 131». 
Όσο για τα θέατρα Αλίκη, Παλλάς και Μικρό Παλλάς τα αναλαμβάνει ο Διονύσης Παναγιωτάκης που έρχεται απ’ τον τηλεοπτικό-διαφημιστικό χώρο κι έχει υπογράψει αρκετές δυνατές σειρές,όπως η «Τελευταία παράσταση». 
Η καινούργια αυτή πραγματικότητα έχει ανεβάσει στο κόκκινο την αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι…
Το σίγουρο είναι στο «Λαμπέτη» θα παιχτούν και πάλι οι «Άντρες έτοιμοι για όλα»,  στο «Εμπορικόν» θα «χτυπήσει» και πάλι ο  Δημήτρης Καταλειφός και ότι στο θέατρο «Μικρό Παλλάς» θα επαναληφθεί το έργο «Πράματα και θάματα». 
Όλα τα άλλα παίζονται και «μαγειρεύονται» με προσοχή.
www.onlytheater.gr/Βασίλης Μπουζιώτης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...