Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Το Κ.Θ.Β.Ε τρέχει στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος' για το Make a Wish


Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος είπε ΝΑΙ στο κάλεσμα του Make-Α-Wish και θα τρέξει στον αγώνα δρόμου «ζωής και ελπίδας», όπως είναι ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», που διεξάγεται την Κυριακή 6 Απριλίου 2014. 

Το Make-Α-Wish είναι ένας Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που πραγματοποιεί ευχές παιδιών ηλικίας 3-18 ετών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, όπως είναι ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, η μυϊκή δυστροφία και το AIDS, ενισχύοντας τον αγώνα τους με χαρά και δύναμη. 


Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος είπε ΝΑΙ στο κάλεσμα του Make-Α-Wish και θα τρέξει στον αγώνα δρόμου «ζωής και ελπίδας», όπως είναι ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», που διεξάγεται την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.Αυτή η συμμετοχή του ΚΘΒΕ έχει έναν και μοναδικό στόχο: τη στήριξη των παιδιών στον αδιάκοπο αγώνα για τη ζωή. 

Τα έσοδα από τη συμβολική υποστήριξη των συμμετεχόντων, θα διατεθούν στο ταμείο του Make-Α-Wish, ώστε η αγκαλιά τους να γίνει μεγαλύτερη και για άλλα παιδιά που θέλουν να φτάσουν κοντά στο όνειρό τους. 


www.onlytheater.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...