Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Φασουλής και Φιλιππίδης… φορούν δαντέλες στο Παλλάς – Οι πρώτες φωτογραφίες

Πρωταγωνιστούν στην κλασική κωμωδία «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα» του Τζόζεφ Κέσελρινγκ που ξεκινάει παραστάσεις μετά το Πάσχα.
Πολύ πιθανόν να σας είναι ήδη γνωστή η υπόθεση του θεατρικού έργου «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα», αν προσπαθήσετε να θυμηθείτε την κλασική αμερικάνικη ταινία του Φρανκ Κάπρα, η οποία πατούσε στο συγκεκριμένο έργο και είχε πρωταγωνιστή της τον Κάρι Γκράντ στο ρόλο ενός κριτικού θεάτρου. Εκείνος, λοιπόν, μία μέρα αποφασίζει να επισκεφθεί τις δύο γεροντοκόρες θείες του. 

Με μεγάλη του έκπληξη εκεί ανακαλύπτει το περίεργο χόμπι με το οποίο οι γλυκές αυτές γριούλες περνούν την ώρα τους. Αυτό όμως που εξακολουθεί να του διαφεύγει είναι ότι δεν πρόκειται μόνο για τις θείες του, αλλά ολόκληρη η οικογένεια αποκαλύπτεται να έχει παράξενους τρόπους διασκέδασης. 
Πρόκειται για μία κλασική μαύρη κωμωδία, που σε λίγες μέρες ανεβαίνει στο Παλλάς μετά το Πάσχα. Συγκεκριμένα, τις δύο γεροντοκόρες θείες θα ερμηνεύσουν ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώ στους άλλους βασικούς ρόλους συναντάμε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Φάνη Μουρατίδη, την Τζένη Θεωνά και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. 
Την απόδοση και τη σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής.
Info: Από 26 Απριλίου 2014. «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα». Θέατρο Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5, Τ: 210 3213100. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 20:30 Κυριακή 20:00  15€, 20€, 25€, 35€, 45€, 50€, 60€


www.tospirto.net/Λενιώ Αλεξίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...