Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Σάκης Σερέφας και Γιάννης Δούμος στο Υπόγειο του Τέχνης

Ολοκληρώνεται το project «Οκτώ σύγχρονα ελληνικά έργα» με το «Έναν φιδέ κι ακίνητος» και το «Να ζεις».
Το project «Οκτώ σύγχρονα ελληνικά έργα» ολοκληρώνεται για φέτος με το ανέβασμα των δύο τελευταίων έργων της σειράς στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 31 Μαρτίου ως 20 Μαΐου. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Οι θεατές του Δευτερότριτου θα έχουν τις επόμενες εβδομάδες την ευκαιρία να δουν το «Έναν φιδέ κι ακίνητος» του βραβευμένου θεσσαλονικιού Σάκη Σερέφα σε σκηνοθεσία Νίκου Χατζόπουλου και το «Να ζεις» του Γιάννη Δούμου, γνωστού μας από το «Πάρτι γενεθλίων», σε σκηνοθεσία Μαριτίνα Πάσσαρη. 

Και οι δύο συγγραφείς μιλούν τη γλώσσα του χιούμορ, όμως ο πρώτος επιλέγει τα θέματά του μέσα από το τσουβάλι των καθημερινών προβλημάτων, ενώ ο δεύτερος εστιάζει τις υπαρξιακές αναζητήσεις των ηρώων του. Τα δύο έργα παίζονται συνεχόμενα με κοινό εισιτήριο (15 ευρώ) όμως παρέχεται και η  δυνατότητα να δει κανείς τα έργα μεμονωμένα (το εισιτήριο κάθε παράστασης κοστίζει 10 ευρώ). 
Στο «Να ζεις» πρωταγωνιστούν οι Αντιγόνη Δούμου, Έκτορας Λιάτσος, Νίκος Σταθόπουλος και στο «Έναν φιδέ κι ακίνητος!» οι Γρηγόρης Γαλάτης, Μπάμπης Γαλιατσάτος, Ηλίας Ζερβός.
Info: Υπόγειο Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, Πεσμαζόγλου 5 Αθήνα,  τηλ. 210 3228706. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: «Έναν φιδέ κι ακίνητος!» 21.00 & «Να ζεις» 22.15, από 31 Μαρτίου έως 20 Μαΐου. Κρατήσεις εισιτηρίων: Στο ταμείο του θεάτρου, στο www. viva.gr , στο τηλ. 11876,  στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public και SevenSpots.
www.tospirto.net
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...