Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Το «Ντοκουμέντο» του Σάββα Στρούμπου επιστρέφει

Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά συνδυάζοντας τη μουσική με κείμενα πολιτικής και φιλοσοφικής αναζήτησης.
Εν είδη πολιτικού cabaret, δύο ηθοποιοί και ένας μουσικός περνούν στην γκρίζα περιοχή της κοινωνικής και πολιτικής κρίσης του σήμερα, αλλά και όλων των εποχών. Μέσα από «μεγάλα» κείμενα, όπως των Primo Levi, Samuel Beckett και Subcomandante Marcos, οι συντελεστές της παράστασης «Ντοκουμέντο» μιλούν για μία επίκαιρη κρίση που ταλανίζει την ανθρωπότητα ανέκαθεν μέσα στην ιστορία της. 

Και εκεί, μέσα στο χάος της κρίσης, ανοίγεται μία μικρή σχισμή φωτός και αισιοδοξίας, όπου η παράσταση θέλει να θέσει τα ερωτήματά της. Μπορεί τελικά αυτός ο κόσμος να αλλάξει και ο άνθρωπος να αρχίσει να σκέφτεται και να πράττει διαφορετικά; 
Η παράσταση «Ντοκουμέντο» παίχτηκε για πρώτη φορά στην περσινή σεζόν στο θέατρο, σε διάφορα φεστιβάλ και στην κατειλημμένη ΕΡΤ, ενώ φέτος θα παρουσιαστεί για δεύτερη χρονιά στο Beton7 κάνοντας πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου. 
Στην παράσταση «Ντοκουμέντο» ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Κάτια Γέρου, Ελεάνα Γεωργούλη, Λεωνίδας Μαριδάκης, την σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Σάββας Στρούμπος και τη μουσική/τραγούδια ο Λεωνίδας Μαριδάκης.
Info: Βeton 7, Πύδνας 7, Βοτανικός, 210 751 2625. Δευτέρα 13, 20, 27/1/2014 στις 20.00 και από 3 Φεβρουαρίου ως 4 Μαρτίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00. Εισιτήρια: 12 ευρώ & 10 (ειδικές τιμές για groups άνω των 5 ατόμων).
www.tospirto.net/Λενιώ Αλεξίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...